URL-verwijzingsservice verwijderen

Een gebruiker klikt op een link naar een andere website. De beheerder van die pagina kan hun Analytics-statistieken bekijken en zien waar de gebruiker vandaan komt of het verwijzende domein/de website. In sommige gevallen weet de andere website misschien niet waar het verkeer vandaan komt.

Waarom verwijzende website verbergen

We gaan niet in detail in op de redenen achter het verbergen van de website van de verwijzer. Deze service is gemaakt om de pagina’s van gelieerde ondernemingen die we genereren te beschermen tegen de concurrentie en onze partners. Het kost tijd om niches te identificeren die goed zijn voor affiliate marketing. U moet deze informatie beschermen om te voorkomen dat anderen deze proberen te dupliceren of met u concurreren. De oplossing was om de verwijzende website te verwijderen.

U kunt snel en gratis gebruik maken van onderstaande dienst.

Hoe te gebruiken

Het is gemakkelijk om de verwijsservices voor verbergen te gebruiken. Volg deze stappen:

  1. kopieer de volgende link: “http://iwebz365.be/hide/?http://www.mywebsite.com
  2. bewerk het gedeelte “http://www.mywebsite.com” met de link naar de website waarnaar u linkt en u wilt niet als verwijzer worden weergegeven (het kan een domeinstartpagina of een deeplink / affiliate-link; zorg ervoor dat u ook de http of https opneemt)
  3. Kopieer de nieuwe link en plak deze in een bericht op uw website. Wanneer iemand op die link klikt, wordt hij/zij doorgestuurd naar de gewenste link.